Wat

Terug van weggeweest en tegelijkertijd hartstikke nieuw! De Kampeerbelevenis van het Noorden komt er aan. Deze allereerste editie vindt plaats in Kampeerhal Roden (voorheen De Vrijbuiter). Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 december 2019 vind je alles op kampeer- en outdoorgebied in de ruim bemeten hallen van deze vermaarde recreatie- en vrijetijdswinkel.

Tijdens dit weekeinde vindt u een mooi aanbod van campings, recreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie, demonstraties en workshops. Bekijk hier het bomvolle programma.

De combinatie van dit alles maakt de evenementen een ware belevenis. Heeft u al een idee waar u op vakantie gaat? Laat je inspireren. Kijk bij de exposanten om te zien we er allemaal mee doen!

De Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 wordt weer een ongedwongen en gezellig uitje voor jong en oud. De entree is vrij. Parkeren ook.

Blijf op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Kampeerbelevenis van het Noorden en volg ons op FacebookInstagram en Twitter. Ook deze website wordt natuurlijk regelmatig geactualiseerd!