Wat

Het alweer negende seizoen van Kampeerbelevenis in Brabant komt er aan. Bij Bax Totaal Recreatie in Bergeijk om precies te zijn! 
 
Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november 2019 vind je alles op kampeergebied op het terrein en in de ruim bemeten hallen van deze vermaarde tentenfabrikant. Ruim 20.000 m2 aan Kampeerbelevenis! 
 
Tijdens dit weekeinde vindt u een breed aanbod van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie, demonstraties en workshops.
 
De combinatie van dit alles maakt de evenementen een ware belevenis. Heeft u al een idee waar u op vakantie gaat? Laat je inspireren. Kijk bij de exposanten om te zien we er allemaal mee doen!
 
Ook Kampeerbelevenis Brabant 2019 wordt weer een ongedwongen en gezellig uitje voor jong en oud. Bekijk de videoimpressie van Kampeerbelevenis 2018 om alvast in de vakantiestemming te komen. De entree is gratis. Parkeren ook.
 
Blijf op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kampeerbelevenis Brabant en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter. Ook deze website wordt natuurlijk regelmatig geactualiseerd!