Exposanten

Tijdens de Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 maken ruim 25 campings en operators uit binnen- en buitenland hun opwachting. Daarnaast is er natuurlijk ook volop aandacht voor campers, caravans, vouwwagens, tenten en outdoor- en kampeerartikelen in de 18.000 meter grote showroom van Kampeerhal Roden.
 
Hieronder vindt u informatie over de deelnemers van de Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 in Kampeerhal Roden. Dit overzicht in alfabetische volgorde wordt in aanloop naar het aankomende evenement wekelijks geactualiseerd. Bezoek daarom regelmatig deze pagina om de exposantengroei nauwgezet te volgen.
 
Benieuwd in welke hal u de exposanten kunt vinden? Een plattegrond is gratis verkrijgbaar tijdens de beurs!
 
DEELNEMERSOVERZICHT
 
Dutten onder een dak
 
Kip Caravans
Nederlandse fabrikant van kwaliteitscaravans die zich onderscheiden door vormgeving, techniek en hoogwaardig toegepaste materialen.
 
VAN-Jorn
Camperbouw op maat met grote aandacht voor de wensen van de klant en oog voor detail. Unieke campers met een eigen karakter! 
 
 
Dutten onder een doek 
 
Holtkamper Vouwwagens
Nederlandse vouwwagenfabrikant die al 90 jaar aan de top staat met de allerhoogste kwaliteit en de snelste systemen.
 
 
Goede voorbereiding is het halve werk
 
Arob Antennebouw
Distributeur van automatische schotelantennes, digitenne en beveiligingssystemen voor camper en caravan. 
 
Coleman
Importeur van outdoor kooktoestellen. Tijdens Kampeerbelevenis kunt u bij hun stand terecht voor een bakdemonstratie.
 
Ekowax
Uw auto, camper en caravan schoon zonder water. Deze reinigingsproducten zijn bovendien biologisch afbreekbaar en veelzijdig toe te passen.  
 
200Fahrenheit

Buiten koken en werken met de beste producten... da's wat 200 Fahrenheit komt doen tijdens Kampeerbelevenis. Kom kijken naar en proeven van The Bastard Barbecue. Krijg je het beslist warm van!

 

FishTail Oriëntatie & Trekking
Trainingen en cursussen voor bergwandelaars, buitensporters en landschapsfotografen.
 
Gimeg
Alles voor onderweg en op de camping. Van tent tot techniek.
 
Nomad

Distributeur van outdoorgear. Tijdens Kampeerbelevenis vertellen zij u alles over de Orion slaapzaklijn.

 

RB-Shop
Demonstratieverkoop van bamboe kussens en directe verkoop van droge worst.
 
 
Lekker bladeren
 
ACSI Publishing
Alles over kamperen, mooie plekjes en handige tips voor op reis.
 
Camping Promotion in Holland
Promotie inclusief prachtige verhalen van vele campings in binnen- en buitenland.  
 
 
Ontdek Nederland
 
Boerderijcamping de Jobinghoeve
Grolloo
Deze camping ligt vlak bij Nationaal Park Drentsche Aa en op een steenworp afstand van het bos met een heerlijk vrij uitzicht over de koeienweide.
 
Camping de Boergondiër

Deze camping biedt rust, ruimte en privacy in de natuur. Vertoef tussen de pioenrozen of wandel door het prachtige groene Vechtdal of over het Pieterpad.

 

Camping de Haer

Gezinscamping in het prachtige Twentse landschap op steenworp afstand van het pittoreske stadje Ootmarsum.

 

Camping de Hondsrug

Vier sterren camping in Eext in het mooie Drenthe. Naar verluid de gezelligste camping van Nederland!

 

Camping de Maashoeve

Rustige minicamping in Limburg, gelegen in het prachtige Ohe en Laak. Dé stek voor medioren, senioren en volwassenen zonder kinderen.

 

Camping de Sangershoeve

Een fraaie minicamping in Limburg, is gelegen op een hoger gedeelte van de Maasbedding bij een Limburgse carréboerderij die dateert uit begin 17e eeuw.

 

Camping Natuurdomein De Landerije

Heerlijk kamperen in een schitterend, uniek natuurgebied van op de grens van de provincie's Drenthe, Friesland en Overijssel.

 

De Heidebloem Recreatie
Een kleine camping, prettig gelegen midden in het groen. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de vele rijkdommen die Salland biedt.
 
Minicamping De Bulte
Rustige en groene camping, gelegen aan de weg van Hoogeveen naar Westerbork. Een aanrader wanneer u wil genieten van de natuur, uw welverdiende rust en een potje golf!
 
Minicamping Schonewille
Deze camping ligt midden in de landerijen, bossen en weilanden. Fietsen en wandelen kan direct vanaf de camping. De camping ligt vlakbij een knapzak route en oude dorpen als Orvelte en Gees.
 
Residence De Eese
Prachtig gelegen park en groepsaccomodates in het bosrijke gebied in Noordwest-Overijssel, grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese.
 
 
Over de grens
 
Birkhede Camping
Aan het Knudsø meer en in een natuurgebied gelegen camping. Het heuvelachtige en ruim opgezette terrein is verdeeld in velden en aflopend naar het meer. 
 
Camping Fontana
Prachtig gelegen camping op de grens van de Zuid-Bohemen en de Moravische hoogvlakte aan het Hladovy meer en omgeven door beschermd natuurgebied. 
 
Camping La Magaudie
Kleinschalige, sfeervolle in authentiek Franse stijl gebouwde camping in natuurgebied De Causse in het zuidelijkste puntje van het departement De Corrèze in Zuid-Frankrijk.
 
Camping Les Charmes
Ideaal gelegen camping in het hart van de Dordogne (F) vlak bij de te bezoeken hoogtepunten, tussen Sarlat, Les Eyzies en de Dordogne Vallei.
 
Camping Ulbjerg
Camping Ulbjerg ligt in een natuurparadijs. Het gebied is rijk aan wild en iedere natuurliefhebber kan hier aan zijn trekken komen. Een perfecte plaats voor recreatie en ontspanning.
 
Ferienpark Teutoburgerwald
Een Duitse camping die zich vooral richt op families of 50+ers die willen ontspannen, maar ook zeker wat cultuur willen meekrijgen.
 
Eurocamping
Een rustige familiecamping in Spanje met moderne faciliteiten waar u midden in een stedelijke omgeving kunt genieten van de natuur.
 
Ringkobing Camping
Gestart als een vruchtenplantage, gelegen in de Femhøjesande Plantage. Deze camping is 58 jaar oud en er zijn nog altijd vruchtbomen aanwezig.
 
Scandinavian Tours
Specialist in de organisatie van en bemiddeling bij reizen naar en in Zweden, Noorwegen en Finland.