Kampeerbelevenis Brabant viert haar tiende verjaardag | 02.06.20 

Op 6, 7 en 8 november 2020 vindt de tiende editie van Kampeerbelevenis Brabant plaats. Bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk natuurlijk!

Deze verjaardag laten wij niet zomaar voorbijgaan. Een feest moet je vieren namelijk. De plannen en maatregelen hiervoor worden gesmeed inmiddels.

U bent van harte uitgenodigd om deze jubileumeditie mee te vieren. Door ons evenement te bezoeken en/of er aan deel te nemen.

Noteer de data alvast in uw agenda!

Deelnemen

Kampeerbelevenis maakt van kamperen een belevenis!

Het tiende seizoen van Kampeerbelevenis is in volle gang. Wederom een echte belevenis dankzij het brede aanbod van campings, vakantieparken, caravan- en campers, dagrecreatie en aanbieders van kampeerartikelen.

Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie en demonstraties en workshops. De combinatie van dit alles maakt de evenementen samen met uw deelname meer dan waard. Iedere editie een eigen dynamiek!

De prachtige showrooms van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk en Kampeerhal Roden staan weer volledig in het teken van kamperen, recreatie, outdoor en vakantie. Gezellig en laagdrempelig. Dit is dé kans voor u om niet voorbij te laten gaan.

Gooi al uw promotiemateriaal, uw waanzinnig gedecoreerde stand en uw charmes in de strijd om ook tijdens de aankomende edities de bezoeker te verleiden. Vergroot uw klantenkring, naamsbekendheid en netwerk door uw aanwezigheid. Onze uitgebreide promotie- en communicatieplannen maken het succes compleet. 

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. U kunt via deze link snel en eenvoudig uw wijze van deelname kenbaar maken!

Additional information