Kampeerbelevenis Brabant 2018 biedt u een prachtig, breed en opnieuw uitgebreid exposantenoverzicht.

Heel veel campings, volop accessoires en wel 12 merken caravans - inclusief Hobby en Fendt - én - nieuw dit jaar - even zoveel campermerken zijn present.

Bekijk hier alle exposanten voor een impressie. Hou deze site regelmatig in de gaten. Meer nieuws en deelnemers volgen nog in aanloop naar 9,10 en 11 november.

Check ook Facebook en volg ons op Instagram en Twitter.

Nog niet aangemeld voor de volledig vernieuwde nieuwsbrief? Klik hier

 

Deelnemen

Kampeerbelevenis maakt van kamperen een belevenis!

Alweer het negende seizoen van Kampeerbelevenis komt er aan. Tijdens het afgelopen seizoen hebben de in totaal 20.000 bezoekers weer bewezen dat de twee edities in Brabant en Zuid-Holland een geweldig succes zijn. Een echte belevenis dankzij het brede aanbod van campings, vakantieparken, caravan- en campers, dagrecreatie en aanbieders van kampeerartikelen.

Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie en demonstraties en workshops. De combinatie van dit alles maakt de evenementen samen met uw deelname meer dan waard. Iedere editie een eigen dynamiek!

Onze prachtige locaties in Bergeijk (Brabant) en Heinenoord (Zuid-Holland) zullen ook dit seizoen weer volledig in het teken staan van kamperen en vakantie. Gezellig en laagdrempelig. Dit is dé kans voor u om niet voorbij te laten gaan.

Gooi al uw promotiemateriaal, uw waanzinnig gedecoreerde stand en uw charmes in de strijd om ook tijdens de aankomende edities de bezoeker te verleiden. Vergroot uw klantenkring, naamsbekendheid en netwerk door uw aanwezigheid. Onze uitgebreide promotie- en communicatieplannen maken het succes compleet. 

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. U kunt via deze link snel en eenvoudig uw wijze van deelname kenbaar maken!

Additional information