Aanbiedingen

Tijdens de Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 vindt u verschillende exposanten die iets extra’s willen aanbieden aan u als gewaardeerd bezoeker. Hieronder vindt u een overzicht van weggeefacties en voordeelaanbiedingen en interessante activiteiten. Let op: dit overzicht  is een impressie. Hou deze pagina regelmatig in de gaten. Er volgt nog het nodige. En op de beursvloer vindt u nog veel meer!
 
 
Minicamping de Sangershoeve 
Minicamping de Sangershoeve is een camping gelegen aan het mooie Maasplassen gebied in Midden Limburg. Houd u van wandelen, fietsen, genieten van rust, ruimte en natuur? Neem de folder mee en ontvang 10 Euro korting op uw verblijf.
 
 
Ekowax
Maak tijdens Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 kennis met Ekowax Cleaning Products, de optimale verzorging voor uw auto, motorfiets, boot, caravan & camper. Een glimmende auto, caravan of camper met Ekowax Wassen Zonder Water van. Stel al uw vragen over dit product bij de stand van Ekowax. Enthousiast geworden? Bij aankoop van één van de producten van Ekowax krijgt u twee microvezeldoekjes cadeau. Deze actie is alleen geldig tijdens de beurs.
 
 
Kip Caravans
Nu ongekend veel voordeel op de getoonde Kip Kampeer kampeerwagens. Hoeveel? Bekijk de verschillende modellen en laat u verrassen en adviseren door de Kip Caravan adviseur ter plaatse tijdens de Kampeerbelevenis van het Noorden 2019. 
 
 
Camping Natuurdomein de Landerije
Bij Camping Natuurdomein de Landerije liggen de originele kniepertjes voor u gebakken en warm opgerold tot de welbekende nieuwjaarsrolletjes. Zo liggen de geheimen voor het nieuwe jaar én van deze camping met gulle lach nog heel even veilig opgeborgen. Tijdens De Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 kun je rekenen op een wel heel ludieke actie, want deze rolletjes hebben een wel héél speciale vulling gekregen. Kom naar naar de stand van De Landerije en haal uw overnachtingen op. Gratis en zeker niet voor niks. Het werkt simpel. Gewoon een kwestie van happen, lezen én reserveren!
 
 
Holtkamper Vouwwagens
Holtkamper Vouwwagens laat u tijdens de Kampeerbelevenis van het Noorden 2019 graag kennis maken met het meest innovatieve tenttrailermerk. Hun vouwwagens onderscheiden zich door het gebruik van de beste materialen. Tentdoek, frame, chassis, alles is van de hoogste kwaliteit zodat u op vakantie alleen nog maar hoeft te genieten. Een Holtkamper is daarnaast ook nog eens supersnel op te zetten. Deze vouwwagenfabrikant verwelkomt u heel graag in Roden om u alle ins en outs van deze topklasse vouwwagens van eigen bodem uit te leggen. Bij aankoop van een vouwwagen tijdens de beurs, nieuw of jong gebruikt, ontvangt u een goodiebag t.w.v. €50,00!