Aanbiedingen

Tijdens Kampeerbelevenis Brabant vindt u verschillende exposanten die iets extra's willen aanbieden aan u als gewaardeerde bezoeker. Hieronder vindt u een overzicht van weggeefacties, aanbiedingen en activiteiten. Let op: dit overzicht is een impressie. Op de beursvloer vindt u nog veel meer!
 
Dit overzicht wordt in aanloop naar het aankomende evenement wekelijks geactualiseerd. Bezoek daarom regelmatig deze pagina om ook de nieuwste aanbiedingen nauwgezet te volgen. 
 
Flat-Jack
Tijdens deze Kampeerbelevenis worden de innovatieve flat-jacks gedemonstreerd door de importeur, dus mis dit niet! U kunt de flat-jacks direct aankopen tijdens de beursdagen, zolang de voorraad strekt, tegen de beursprijs van 100 euro per stuk (normale prijs 119 euro per stuk) als u de actietekst “PSV” weet te noemen bij aankoop. Wie het eerst komt, het eerst maalt!
 
Camping Alkenhaer
Kom gezellig met beurskorting 14 dagen kamperen in het hoogseizoen  op Camping Alkenhaer. Een kindvriendelijke, knusse en ruime camping in het mooie bosrijke Appelscha. Fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers kunnen naar hartelust komen genieten.
Basisplaats ( incl. 2 personen , gratis douche) van € 294,00 voor € 275,00
Comfortplaats ( incl. 2 personen, gratis douche) van € 329,00 voor € 295,00
 
Vakantiepark De Schatberg
De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark te Sevenum, waar u het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Bij deze stand kunt u mee doen aan het Schatberg-Ping-Pong-Spel. Speel mee en maak kans op leuke prijzen. Heeft u geluk in het spel? Dan wint u misschien wel de hoofdprijs: een weekendje weg op De Schatberg!
 
Camping Natuurdomein De Landerije
Wees er als de kippen bij en kom snel naar de sfeervolle stand van Camping Natuurdomein De Landerije. Grabbel in het hoen en vindt het gouden ei. Dit ei geeft u recht op gratis overnachtingen. Hoeveel overnachtingen? Dat mag u zelf bepalen. Het werkt als volgt: wanneer u komt kamperen, wordt uw reservering verlengd met een evenredig aantal gratis overnachtingen. Hebben die kip!
 
Bax Totaalrecreatie
Doe tijdens Kampeerbelevenis Brabant mee aan het inmiddels beroemde 'haringwerpen'. Spanning en sensatie alom met fantastische prijzen. De hoofdprijs is een Unico Siena luifel. Nummer twee maakt kans op een superfijne Lafuma relaxstoel. En nummer drie zet voortaan heerlijk koffie op de camping met een Alpina koffiezetter. Meedoen dus!
 
 
 
En tot slot… wordt jury voor één dag!
Stem op de stands die volgens u het beste past bij onze slogan 'Kampeerbelevenis… omdat Kamperen een Belevenis is'. Stemformulieren zijn op te halen en in te leveren bij de Informatiestand.